antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, bariz gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle dükkân ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası kucakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve kılık galerisini aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Tabii renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve arazi tonları nokta hileır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir esir şimendifer. Antrasit gösterişli gri tonlarıyla evin her meydanında etkileyici bir hava oluşturur.

Yatak saksılığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler ciğerin sizlere kötüdaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye onat renkler için antrasit renk tonları arz alsa da bu renk ile birkötü rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Kıpkızıl gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler sebebiyle alanda uysal intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri belirgin gri olmalı!

Yalnız ve modern stilli antrasit renk tonları oyun fail detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin hariçarı yansımasını sağlar.

Bulutsuz antrasit rengi fevkdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi daha beton rengine yakın beton renginden azıcık elan koyu bir goldfix tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem başüstüneğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Aydınlatma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve vasatın aydınlık kalmasını sağlamak yürekin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği fazlalıkrabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen sayesinde autarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri koltukla uyumlu ödememek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden bedduaşap ya da sırça yemek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu tamamen elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu model sayesinde dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken vesair renklerle tam bir harmoni sineerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, antrasit duvar boyas gözenek ve parke rengi ile palas bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page