The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın huzurı silsile eklenen özge renklerden baskın olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil rasyoı yüce ise yeşil madun tonlu olur, kırmızı büyüklükı yüksek ise pembe zir tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine oda atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünce alın. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması davranmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri duvar boyası tonları, sadık kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir taharri yapmış oldum.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Antrasit renge uyumlu renkler bağırsakin sizlere hordaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye şayan renkler yürekin antrasit renk tonları makam alsa da bu renk ile birfena rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

İşte bu duvar boyasını uygularken birinci sınıf gerilar elde etmenizi sağlayacak bazı asliye ipuçları:

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği saat bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sayesinde alana özel bir esir beklabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda kılıklı ve nizamlı bir görünüm elde kılmak isteseniz dahi kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Mutfak antrasit duvar boyas dolaplarında da antrasit renk sıklıkla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu meydanın stilini müspet yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir hava yaratır.

Karşılık 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde dümdüz ve hamam bir muhit yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya saksılandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri beyninde vaziyet meydan sarih gri huzurlu bir hava katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en kazançlı üç renk beyninde örtüsüz gri rengi bulunuyor. Hamam antrasit gri boya bir albeni oluşturan belirtik gri renk mekanlara koskocamanlik ve derinlik yeğinyor.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan meydanda gir sprey boya rengi var olan renklerle de kolay düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page